fbpx
Κ.Δ.Β.Μ.
ΚΔΒΜ
ΙΕΚ
ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ

Ο τίτλος σπουδών συνεχιζόμενης Επαγγελματικής Κατάρτισης είναι ένα ισχυρό εφόδιο για όλους τους επαγγελματίες των επαγγελμάτων ομορφιάς.

Beauty Master. Οι πιο καταξιωμένες σπουδές επαγγελμάτων ομορφιάς

Ο εκσυγχρονισμός που πραγματοποιήθηκε στον κλάδο της Δια Βίου Μάθησης, από το Υπουργείο Παιδείας, - όπου ενσωμάτωσε και τις οδηγίες του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου 2018/958 και του Συμβουλίου της 28/06/2018.

Έτσι δημιουργήθηκαν τα Κ.Δ.Β.Μ. των οποίων η άδεια λειτουργίας εκδίδεται από το Υπουργείο Παιδείας βάσει του ν.4763/2020, και πληρούν απαραιτήτως τις νέες προϋποθέσεις, που ορίζει το Υπουργείο Παιδείας για τη λειτουργία τους και στοχεύουν στη συνεχιζόμενη επαγγελματική κατάρτιση, επανειδίκευση, (Reskilling), αναβάθμιση δεξιοτήτων (Upskilling), γενική εκπαίδευση ενηλίκων, συμβουλευτική και επαγγελματικό προσανατολισμό.

Αυτό το σημαντικό έργο του Υπουργείου Παιδείας έχει συμβάλλει στην εξέλιξη του κλάδου της Δια Βίου Μάθησης η οποία παρέχει διαρκή επιμόρφωση ενηλίκων, για όλους, ανεξαρτήτως μορφωτικού επιπέδου και επαγγελματικής κατάστασης.

Απευθύνονται σε ενήλικες, άνεργους και εργαζόμενους, ανεξάρτητα από φύλο, ηλικία, επίπεδο σπουδών, χώρα καταγωγής, θρησκεία, τόπο διαμονής, νέους, φοιτητές κ.λπ. Επίσης σε μετανάστες και κατοίκους απομακρυσμένων &  δυσπρόσιτων περιοχών.

Λειτουργούν στο πλαίσιο των αρχών της ισότητας των ευκαιριών και της μη διάκρισης εξαιτίας της φυλής ή της εθνικής καταγωγής, της θρησκείας ή άλλων πεποιθήσεων, των ατόμων ΑΜΕΑ.

Οι εκπαιδευτικές υπηρεσίες παρέχονται δια ζώσης ή/και μέσω ηλεκτρονικής μάθησης και οι απόφοιτοι παίρνουν την ίδια βεβαίωση πιστοποίησης.

Ακολουθώντας τις εξελίξεις, η Beauty Master, με εξειδίκευση αποκλειστικά στα επαγγέλματα ομορφιάς, ανταποκρίνεται πλήρως στις νέες συνθήκες και παρακολουθεί συνεχώς, ενημερώνεται και εφαρμόζει ό,τι πιο σύγχρονο παρουσιάζεται ή εξελίσσεται παγκοσμίως στα επαγγέλματα ομορφιάς.

Παράλληλα, η Beauty Master επιμορφώνει διαρκώς τα στελέχη του και το επιστημονικό του δυναμικό, ώστε να συμμετέχει δυναμικά στις εξελίξεις , εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα την απόλυτη επάρκεια γνώσεων στο εκπαιδευτικό του προσωπικό.

Αναπτύξαμε καινοτόμα προγράμματα και νέες μεθόδους εκπαίδευσης ώστε να είναι απόλυτα κατανοητά από όλους τους σπουδαστές.

Και ασφαλώς σεβόμενοι απόλυτα, τον κοινωνικό μας ρόλο, παρέχουμε κατάρτιση υψηλού επιπέδου. Γι αυτό μεταδίδουμε το απόσταγμα της γνώσης σε όλους τους κύκλους κατάρτισης, με βασική προτεραιότητα, την πραγματική μετάδοση γνώσης σε χαμηλό κόστος διδάκτρων.

Οι απόφοιτοι μας ως επαγγελματίες, δημιουργούν πάντα συναισθήματα σιγουριάς και αυτοπεποίθησης στους πελάτες τους, γιατί έχουν διδαχθεί άριστα την τέχνη τους και όλο το [λαίσιο εξάσκησής της.

Συνεπώς οι σπουδαστές μας, με την απόκτηση της Βεβαίωσης παρακολούθησης και Πιστοποίησης είναι σε θέση, να ανταποκριθούν πλήρως στην αγορά εργασίας, που ολοένα γίνεται και πιο απαιτητική.

Σημαντικό έργο μας επίσης είναι, τα εξειδικευμένα τμήματα επιπέδου Advanced Education καθώς και τα τμήματα αναβάθμισης δεξιοτήτων, που απευθύνονται στους ήδη επαγγελματίες, που θέλουν να αναβαθμίσουν την κατάρτιση τους και τις δεξιότητές τους και να εξελιχθούν σε όλες τις τεχνικές και μεθόδους ή να επωφεληθούν από τις νέες δυνατότητες.

Όλοι οι εκπαιδευόμενοί μας μετά την ολοκλήρωση της κατάρτισής τους, συνεχίζουν να έχουν διαρκή επαφή με τις σχολές μας, εντελώς δωρεάν για τα τμήματα που παρακολούθησαν, για οποιαδήποτε καθοδήγηση χρειάζονται. Αυτό επιβάλλεται γιατί ο χώρος της ομορφιάς είναι από τους κλάδους που παράγουν τις περισσότερες αλλαγές, σε τάσεις, μόδα, στιλ κ.λπ., σε σχέση με άλλους κλάδους της αγοράς.

Σας περιμένουμε να σας διδάξουμε, και να περιπλανηθούμε μαζί... στον συναρπαστικό αυτόν κόσμο, της ομορφιάς !!

Μαζί αποκτούν και την επαγγελματική τους επάρκεια και αυτοπεποίθηση, ώστε να μπορούν να εξασκήσουν άριστα το επάγγελμα τους, που θα τους οδηγήσει ασφαλώς στην καταξίωση τους, και στην οικονομική τους ανεξαρτησία !!

Επίσης έχουμε πιστοποιηθεί κατά ISO 9001:2015 «Σύστημα Διαχείρισης ποιότητας στο πεδίο της συνεχιζόμενης επαγγελματικής κατάρτισης και της υλοποίησης εξ αποστάσεως κατάρτισης», ISO 27001:2013 «Σύστημα Διαχείρισης Ασφάλειας Δεδομένων», ISO 27701:2019 «Σύστημα Διαχείρισης του απορρήτου των πληροφοριών».

Beauty Master
Όλα όσα χρειάζεσαι είναι εδώ !!

Τηλεφώνησε στο 211.800.1005 για ολοκληρωμένη ενημέρωση.

Εγγραφές

Τα τμήματα είναι ολιγομελή και συμπληρώνονται γρήγορα.

Κάνε κράτηση τώρα!

Θέλω να ρωτήσω Φόρμα Ενδιαφέροντος Εγγραφής

Ψάχνεις κάποια ειδικότητα;
E-LEARNING

Σπούδασε Online! εξ αποστάσεως, από το σπίτι!
Ειδικότητες e-learning

ΤΑΧΥΡΥΘΜΑ

Ταχύρυθμα και εντατικά τμήματα!
Μάθε περισσότερα

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ ΤΜΗΜΑΤΑ

Μην αφήσεις το καλοκαίρι να πάει χαμένο!
Καλοκαιρινά τμήματα