fbpx
Κ.Δ.Β.Μ.
 
 
Αδειοδοτημένο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Κ.Δ.Β.Μ. από το ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ με Αριθμό Αδείας: 22139674

Κέντρο Διά Βίου Μάθησης Κ.Δ.Β.Μ. (Νέας γενιάς) - Beauty Master, σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά και διεθνή πρότυπα.

Οι Απόφοιτοι των σχολών Beauty Master, αποκτούν αναγνωρισμένη από το Υπουργείο Παιδείας, πιστοποίηση ειδικότητας (Χωρίς εξετάσεις στον Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π., χωρίς ένσημα και χωρίς προϋπηρεσία). Οι εξετάσεις απόκτησης τίτλου για τους σπουδαστές, πραγματοποιούνται στη Σχολή και πιστοποιούνται, σύμφωνα με τα οριζόμενα του άρθρου 58, του ν. 4763/2020, που δημοσιεύθηκε στις 21.12.2020, (ΦΕΚ Α’ 254/21.12.2020) όπως τροποποιήθηκε και ισχύει.

Και μπορούν να ανοίξουν αμέσως, νόμιμα, τα δικά τους καταστήματα, σε όλες τις ειδικότητες μας.

Beauty Master. Οι πιο καταξιωμένες σπουδές επαγγελμάτων ομορφιάς στην Ευρώπη

Ο εκσυγχρονισμός που πραγματοποιήθηκε, για τα Κέντρα Δια Βίου Μάθησης Νέας γενιάς, από το Υπουργείο Παιδείας, όπου ενσωμάτωσε και τις οδηγίες του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της Ευρώπης, ξεκίνησε στις 05-11-2021 και ολοκληρώθηκε στις 31-03-2022 όπου την ημερομηνία αυτή σταμάτησαν οριστικά τη λειτουργία τους όλα τα μέχρι τότε Κέντρα Δια Βίου Μάθησης επιπέδου 1 & 2.

Έτσι δημιουργήθηκαν πλέον τα Κ.Δ.Β.Μ. Νέας Γενιάς των οποίων η άδεια λειτουργίας τους εκδίδεται από το Υπουργείο Παιδείας βάσει του ν.4763/2020, και πληρούν απαραιτήτως τις νέες προϋποθέσεις, που ορίζει το Υπουργείο Παιδείας για τη λειτουργία τους και στοχεύουν στη συνεχιζόμενη επαγγελματική κατάρτιση, επανειδίκευση, (reskilling), αναβάθμιση δεξιοτήτων (upskilling), γενική εκπαίδευση ενηλίκων, συμβουλευτική και επαγγελματικό προσανατολισμό.

Τα νέα Κ.Δ.Β.Μ. λαμβάνουν επίσης την έγκριση του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. έπειτα από έλεγχο τόσο σε κτηριακές εγκαταστάσεις και υποδομές, εξυπηρέτηση Α.Μ.Ε.Α. αίθουσες πληροφορικής, ειδικό εξοπλισμό, όσο και σε επιστημονικό προσωπικό, ειδικά λογισμικά προγράμματα για εξ αποστάσεως εκπαίδευση και πολλά ακόμη, τα οποία Δημιούργησαν ουσιαστικά τα Νέας Γενιάς Κ.Δ.Β.Μ.

Αυτό το σημαντικό έργο του Υπουργείου Παιδείας, αναβάθμισε ασφαλώς και την ποιότητα παροχής των εκπαιδευτικών τους υπηρεσιών, ώστε οι σπουδαστές που επιλέγουν, τον συγκεκριμένο κλάδο για τις σπουδές τους, να βγαίνουν ακόμα πιο ωφελημένοι, με πιο ισχυρά προσόντα και τίτλους σπουδών στην αγορά εργασίας. Επίσης με εξασφαλισμένη επαγγελματική επάρκεια και επαγγελματικά δικαιώματα.

Έτσι η αναβάθμιση τους αυτή, έχει συμβάλλει στην εξέλιξη ενός πολύ σημαντικού κλάδου της εκπαίδευσης, που είναι η Δια Βίου Μάθηση (Νέας Γενιάς) και παρέχει διαρκή επιμόρφωση ενηλίκων για όλους. Ανεξαρτήτως μορφωτικού επιπέδου και επαγγελματικής κατάστασης.

Απευθύνονται σε ενήλικες, άνεργους και εργαζόμενους, ανεξάρτητα από φύλο, ηλικία, επίπεδο σπουδών, χώρα καταγωγής, θρησκεία, τόπο διαμονής, νέους, φοιτητές κ.λπ. Επίσης σε μετανάστες και κατοίκους απομακρυσμένων &  δυσπρόσιτων περιοχών.

Λειτουργούν στο πλαίσιο των αρχών της ισότητας των ευκαιριών και της μη διάκρισης εξαιτίας της φυλής ή της εθνικής καταγωγής, της θρησκείας ή άλλων πεποιθήσεων, της ύπαρξης αναπηρίας.

Οι εκπαιδευτικές υπηρεσίες τους παρέχονται δια ζώσης ή/και μέσω ηλεκτρονικής μάθησης και οι απόφοιτοι παίρνουν τον ίδιο τίτλο σπουδών.

Την αξία, την προσφορά και την ουσία, της Δια Βίου Μάθησης στην εκπαίδευση, την επιβεβαιώνει το γεγονός, ότι τα Πανεπιστήμια έχουν στις υπηρεσίες τους Κέντρα Διά Βίου Μάθησης, ώστε να πραγματοποιούν εκπαιδευτικά προγράμματα μέσω αυτών. Γι αυτό και ο εκσυγχρονισμός τους ήταν αναγκαίος και βασισμένος σε Ευρωπαϊκά και Διεθνή πρότυπα ώστε να δημιουργηθεί ένας ισχυρός κλάδος που θα είναι το μέλλον της εκπαίδευσης.

Ακολουθώντας τις εξελίξεις, o Εκπαιδευτικός όμιλος Beauty Master, με εξειδίκευση αποκλειστικά στα επαγγέλματα ομορφιάς, ανταποκρίνεται πλήρως στις νέες συνθήκες και συντονίζει τα τμήμα marketing, τεχνολογίας & εκπαίδευσης, να παρακολουθούν συνεχώς να ενημερώνονται και να εφαρμόζουν, ότι πιο σύγχρονο παρουσιάζεται ή εξελίσσεται παγκοσμίως, στα επαγγέλματα ομορφιάς.

Παράλληλα, o Εκπαιδευτικός όμιλος Beauty Master επιμορφώνει διαρκώς τα στελέχη του και το επιστημονικό του δυναμικό, ώστε να είναι πάντα παρών στις εξελίξεις , εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα την απόλυτη επάρκεια γνώσεων στο εκπαιδευτικό του προσωπικό.

Επίσης, εξασφάλισε την αποκλειστική συνεργασία και εκπροσώπηση του [EG] Beauty College of London, ένα από τα κορυφαία εκπαιδευτικά ιδρύματα του Λονδίνου με παγκόσμια αναγνώριση, εξειδικευμένο στα επαγγέλματα ομορφιάς.

Δημιουργήθηκε έτσι ένα ισχυρό & μοναδικό επίπεδο σπουδών, στην Ελλάδα και στην Ευρώπη βασισμένο σε διεθνή πρότυπα, όπου ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Beauty Master κατέχει πλέον σημαντική θέση.

Αναπτύξαμε ακόμα, καινοτόμα προγράμματα και μεθόδους εκπαίδευσης ώστε να είναι απόλυτα κατανοητά από όλους τους σπουδαστές.

Και ασφαλώς σεβόμενοι απόλυτα, τον κοινωνικό μας ρόλο, παρέχουμε κατάρτιση υψηλού επιπέδου, γιατί διδάσκουμε το απόσταγμα της γνώσης σε όλους τους κύκλους σπουδών, με βασική προτεραιότητα, την πραγματική μετάδοση γνώσης σε χαμηλό κόστος διδάκτρων.

Οι απόφοιτοι μας ως επαγγελματίες, δημιουργούν πάντα συναισθήματα σιγουριάς και αυτοπεποίθησης στους πελάτες τους, γιατί έχουν διδαχθεί άριστα την τέχνη τους.

Συνεπώς οι σπουδαστές μας, με την απόκτηση της πιστοποίησης τους, μπορούν να δημιουργήσουν αμέσως το δικό τους κατάστημα (Κομμωτήριο, Nail Studio, Κουρείο-Μπαρμπέρικο, Ποδολογικό Κέντρο, κλπ.) και βέβαια είναι σε θέση, να ανταποκριθούν πλήρως στην αγορά εργασίας, που ολοένα γίνετε και πιο απαιτητική.

Σημαντικό έργο μας επίσης είναι, τα εξειδικευμένα τμήματα επιπέδου Master Education καθώς και τα τμήματα μετεκπαίδευσης, που απευθύνονται στους ήδη επαγγελματίες, που θέλουν να αναβαθμίσουν τα πτυχία τους και να εξελιχθούν σε όλες τις τεχνικές και μεθόδους ή να επωφεληθούν από τις νέες δυνατότητες.

Όλοι οι σπουδαστές μας μετά την αποφοίτηση τους, συνεχίζουν να έχουν συνεχή επαφή με τις σχολές μας, εντελώς δωρεάν για τα τμήματα που παρακολούθησαν, για οποιαδήποτε καθοδήγηση χρειάζονται. Γιατί ο χώρος της ομορφιάς είναι από τους κλάδους που παράγουν τις περισσότερες αλλαγές, σε τάσεις, μόδα, στυλ κλπ, σε σχέση με άλλους κλάδους τις αγοράς.

Σας περιμένουμε να σας διδάξουμε, και να περιπλανηθούμε μαζί... στον συναρπαστικό αυτόν κόσμο, της ομορφιάς !!

Οι σπουδαστές μας με την ολοκλήρωση της εκπαίδευσης τους, αποκτούν Επίσημο τίτλο σπουδών Αναγνωρισμένο από το υπουργείο Παιδείας, με Πιστοποίηση ειδικότητας και κάρτα επαγγελματικής εξειδίκευσης με ID Number (μοναδικό κωδικό αναγνώρισης αυθεντικότητας).

Καθώς και την επαγγελματική τους επάρκεια και αυτοπεποίθηση, ώστε να μπορούν να εξασκήσουν άριστα το επάγγελμα τους, που θα τους οδηγήσει ασφαλώς στην καταξίωση τους, και στην οικονομική τους ανεξαρτησία !!

Η σχολή έχει πιστοποιηθεί επίσης κατά ISO 9001:2015 «Σύστημα Διαχείρισης ποιότητας στο πεδίο της συνεχιζόμενης επαγγελματικής κατάρτισης και της υλοποίησης εξ αποστάσεως κατάρτισης», ISO 27001:2013 «Σύστημα Διαχείρισης Ασφάλειας Δεδομένων», ISO 27701:2019 «Σύστημα Διαχείρισης του απορρήτου των πληροφοριών».

Beauty Master
Σχολές με άδεια του Υπουργείου Παιδείας

Όλα όσα χρειάζεσαι είναι εδώ !!
Τηλεφώνησε στο 211.800.1005 για ολοκληρωμένη ενημέρωση.

Εγγραφές

Τα μαθήματα γίνονται στις σχολές μας σε Αθήνα, Κάτω Πατήσια, Πειραιά, Νέα Ερυθραία αλλά και Online!

Τα τμήματα είναι ολιγομελή και συμπληρώνονται γρήγορα.

Κάνε κράτηση τώρα!

Θέλω να ρωτήσω Φόρμα Ενδιαφέροντος Εγγραφής

Ψάχνεις κάποια ειδικότητα;
E-Learning

Σπούδασε Online! Μάθημα εξ αποστάσεως, από το σπίτι!
Ειδικότητες e-learning

Ταχύρυθμα & Εντατικά

Δημιουργούμε ταχύρυθμα και εντατικά τμήματα!
Μάθε περισσότερα

Μετεκπαίδευση

Απευθύνεται σε ήδη επαγγελματίες που θέλουν να εξελιχθούν!
Προγράμματα μετεκπαίδευσης