fbpx
Κ.Δ.Β.Μ.

Σχολές Ομορφιάς Beauty Master

Αναγνωρισμένες σχολές από τον ΕΟΠΠΕΠ. Πιστοποιημένο ΚΔΒΜ

Οι Απόφοιτοι μας, μπορούν να ανοίξουν τα δικά τους καταστήματα.

Οι πιο καταξιωμένες σπουδές επαγγελμάτων ομορφιάς

Ο εκσυγχρονισμός που πραγματοποιήθηκε, στα Κέντρα Δια Βίου Μάθησης, από το Υπουργείο Παιδείας, όπου ενσωμάτωσε και τις οδηγίες του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της Ευρώπης, ξεκίνησε στις 05-11-2021 και ολοκληρώθηκε 30-03-2022. Περιλαμβάνοντας νέες προϋποθέσεις, σε κτηριακές εγκαταστάσεις, υποδομές, επιστημονικό προσωπικό, ειδικά προγράμματα εξ αποστάσεως εκπαίδευσης, εξυπηρέτηση Α.Μ.Ε.Α. αίθουσες πληροφορικής, ειδικό εξοπλισμό κ.ο.κ. Αναβάθμισε ουσιαστικά τα Κ.Δ.Β.Μ, καθώς και την ποιότητα παροχής των εκπαιδευτικών τους υπηρεσιών. Ώστε οι σπουδαστές που επιλέγουν, το συγκεκριμένο κλάδο για τις σπουδές τους, να βγαίνουν ακόμα πιο ωφελημένοι, με πιο ισχυρά προσόντα και τίτλους σπουδών στην αγορά εργασίας. Επίσης με εξασφαλισμένη επαγγελματική επάρκεια και επαγγελματικά δικαιώματα.

Έτσι η αναβάθμιση τους αυτή, έχει συμβάλλει στην εξέλιξη ενός πολύ σημαντικού κλάδου της εκπαίδευσης, που είναι τα ΚΔΒΜ ή ΚεΔιΒιΜ και παρέχουν διαρκή επιμόρφωση ενηλίκων, ανεξαρτήτως ηλικίας, μορφωτικού επιπέδου και επαγγελματικής κατάστασης.

Την αξία, την προσφορά και την ουσία, των Κ.Δ.Β.Μ στην εκπαίδευση, την επιβεβαιώνει το γεγονός, ότι τα Πανεπιστήμια έχουν στις υπηρεσίες τους Κέντρα Δια Βίου Μάθησης, ώστε να πραγματοποιούν εκπαιδευτικά προγράμματα μέσω αυτών. Γι αυτό και ο εκσυγχρονισμός τους ήταν αναγκαίος και βασισμένος σε Ευρωπαϊκά πρότυπα ώστε να δημιουργηθεί ένας ισχυρός κλάδος που θα είναι το μέλλον της εκπαίδευσης.

Ακολουθώντας τις εξελίξεις, o Εκπαιδευτικός μας όμιλος, με εξειδίκευση αποκλειστικά στα επαγγέλματα ομορφιάς, συντονίζει τα τμήμα του marketing, τεχνολογίας & εκπαίδευσης, να παρακολουθούν συνεχώς να ενημερώνονται και να εφαρμόζουν, ότι πιο σύγχρονο παρουσιάζεται ή εξελίσσεται παγκοσμίως, στα επαγγέλματα ομορφιάς. Και επιμορφώνει διαρκώς τα στελέχη του και το επιστημονικό του δυναμικό, ώστε να είναι πάντα παρών στις εξελίξεις. Επίσης εξασφαλίζει, την απόλυτη επάρκεια γνώσεων στο εκπαιδευτικό του προσωπικό.

Και ασφαλώς σεβόμενοι απόλυτα, τον κοινωνικό μας ρόλο, παρέχουμε κατάρτιση υψηλού επιπέδου, γιατί διδάσκουμε το απόσταγμα της γνώσης σε όλους τους κύκλους σπουδών. Με βασική προτεραιότητα, την πραγματική μετάδοση γνώσης σε χαμηλό κόστος.

Οι απόφοιτοι μας ως επαγγελματίες, δημιουργούν πάντα συναισθήματα σιγουριάς και αυτοπεποίθησης σε κάθε πελάτη που αναλαμβάνουν, γιατί έχουν διδαχθεί άριστα την τέχνη τους.

Συνεπώς οι σπουδαστές μας, με την απόκτηση του πτυχίου τους, μπορούν να δημιουργήσουν τη δική τους επιχείρηση (Κομμωτήριο, Nail Studio, Ποδολογικό κέντρο, Barber Shop, Makeup Studio, Tattoo Studio, κλπ) και βέβαια είναι σε θέση, να ανταποκριθούν πλήρως στην αγορά εργασίας, που ολοένα γίνετε και πιο απαιτητική.

Σημαντικό έργο μας επίσης είναι, τα τμήματα μετεκπαίδευσης, που απευθύνονται στους ήδη επαγγελματίες, που θέλουν να εξελιχθούν σε όλες τις τεχνικές και μεθόδους ή να επωφεληθούν από τις νέες δυνατότητες. Καθώς και τα εξειδικευμένα τμήματα μας επιπέδου Master Education.

Όλοι οι σπουδαστές μας μετά την αποφοίτηση τους, συνεχίζουν να έχουν συνεχή επαφή με τις σχολές μας εντελώς δωρεάν για τα τμήματα που παρακολούθησαν και για οποιαδήποτε καθοδήγηση χρειάζονται. Γιατί ο χώρος της ομορφιάς είναι από τους κλάδους που παράγουν τις περισσότερες αλλαγές, σε τάσεις, στη μόδα, στο στυλ, σε σχέση με άλλους κλάδους τις αγοράς.

Σας περιμένουμε να σας διδάξουμε, και να περιπλανηθούμε μαζί... στον συναρπαστικό αυτό κόσμο, της ομορφιάς !!

Μερικοί από τους λόγους που μας επιλέγουν οι σπουδαστές μας:

 • Μπορούν να ανοίξουν αμέσως την δική τους επιχείρηση σε όλες τις ειδικότητες μας (Κομμωτήριο, Nail Studio, Κέντρο εφαρμογής Permanent Makeup, Ποδολογικό κέντρο, κλπ) ή να εργαστούν σε άλλες επιχειρήσεις παντού στον κόσμο.
 • Πληρώνουν χαμηλά δίδακτρα.
 • Τα προϊόντα της εκπαίδευσης παρέχονται δωρεάν εντός της σχολής σε όλη τη διάρκεια της εκπαίδευσης και είναι επώνυμα.
 • Με την εγγραφή τους ξεκινάει η νέα επαγγελματική τους σταδιοδρομία.
 • Σπουδάζουν στις πιο εξειδικευμένες και καταξιωμένες σχολές, αποκλειστικά για επαγγέλματα ομορφιάς στην Ευρώπη.
 • Γίνονται επαγγελματίες σε επαγγέλματα με συνεχώς αυξανόμενη και υψηλή ζήτηση, στην αγορά εργασίας.
 • Εργάζονται σε ευχάριστο και ποιοτικό περιβάλλον.
 • Θα έχουν γρήγορη επαγγελματική εξέλιξη με πολύ ικανοποιητικά εισοδήματα.
 • Θα αποκτήσουν ένα ιδιαίτερα επικοινωνιακό και δημιουργικό επάγγελμα.
 • Θα έχουν πολλές επιλογές σε τομείς απασχόλησης (π.χ. να ανοίξουν δική τους επιχείρηση, ή ως ελεύθεροι επαγγελματίες, ή να εργαστούν σε κέντρα αισθητικής, κρουαζιερόπλοια, κομμωτήρια, nail studio, κλπ).
 • Αποκτούν αμέσως επαγγελματική επάρκεια - άδεια ασκήσεως επαγγέλματος, γιατί η σχολή μας είναι αναγνωρισμένο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης - Κ.Δ.Β.Μ.
 • Στη σχολή μας διδάσκουν κορυφαίοι και καταξιωμένοι εκπαιδευτές.
 • Στα τμήματα μας υπάρχει άμεσα η προσωπική επαφή και ο χρόνος που απαιτείται για την απόλυτη μετάδοση γνώσης.
 • Η εκπαίδευση γίνεται σε πλήρες εξοπλισμένο - σύγχρονο περιβάλλον και σε πραγματικές συνθήκες.
 • Οι απόφοιτοι μας έχουν έκπτωση στην επιλογή επόμενου τμήματος ή σε master προγράμματα της σχολής σαν επαγγελματίες.
 • Από τη στιγμή της εγγραφής τους μπορούν να αγοράζουν προϊόντα και εξοπλισμό με σημαντική έκπτωση μέχρι και 50% από συνεργαζόμενες εταιρείες με επαγγελματικά προϊόντα.
 • Έχουν ελεύθερη είσοδο με την κάρτα σπουδαστή στις εκθέσεις & συνέδρια για επαγγελματίες.
 • Τους παρέχεται δωρεάν 2ο πακέτο εκπαίδευσης στην Αισθητική άκρων (αποτρίχωση με κερί).
 • Έχουν δωρεάν συμβουλευτική αναβάθμιση των σπουδών που παρακολούθησαν ακόμα και μετά την αποφοίτηση τους
 • Έχουν την συνεχή υποστήριξη μας για ανεύρεση εργασίας.

Οι σπουδαστές μας με την ολοκλήρωση της εκπαίδευσης τους, αποκτούν μαζί με το πτυχίο τους, την επαγγελματική τους επάρκεια και αυτοπεποίθηση, ώστε να μπορούν να εξασκήσουν άριστα το επάγγελμα τους, που θα τους οδηγήσει ασφαλώς στην καταξίωση τους, και στην οικονομική τους ανεξαρτησία !!

Ψάχνεις κάποια ειδικότητα;