fbpx
E-Learning
 
 
Αδειοδοτημένο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Κ.Δ.Β.Μ. από το ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ με Αριθμό Αδείας: 22139674

Οι Απόφοιτοι των σχολών Beauty Master αποκτούν, αμέσως μετά την ολοκλήρωση της εκπαίδευσης τους, Πιστοποίηση ειδικότητας αναγνωρισμένη από το Υπουργείο Παιδείας (Χωρίς εξετάσεις στον Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π., χωρίς ένσημα και χωρίς προϋπηρεσία). Οι εξετάσεις απόκτησης τίτλου για τους σπουδαστές, πραγματοποιούνται στη Σχολή μας και πιστοποιούνται, σύμφωνα με τα οριζόμενα του άρθρου 58, του ν. 4763/2020, που δημοσιεύθηκε στις 21.12.2020, (ΦΕΚ Α’ 254/21.12.2020) όπως τροποποιήθηκε και ισχύει.

Και μπορούν να ανοίξουν αμέσως, νόμιμα, τα δικά τους καταστήματα, σε όλες τις ειδικότητες μας

Θέλεις να σπουδάσεις online;

Η σχολή μας στην εξ αποστάσεως εκπαίδευση, παρέχει 100% εγγυημένο αποτέλεσμα με μεθόδους που εξασφαλίζουν απόλυτα την άριστη μετάδοση γνώσης, σαν να είσαι κανονικά στην αίθουσα διδασκαλίας.

Εκπαιδεύεσαι σε πρακτική  και θεωρία και παίρνεις ακριβώς τον ίδιο τίτλο σπουδών.

Απόκτησε πιστοποίηση ειδικότητας αναγνωρισμένη από το Υπουργείο Παιδείας και κάρτα επαγγελματικής εξειδίκευσης σπουδάζοντας την ειδικότητα που επιθυμείς με τον τρόπο που σε εξυπηρετεί καλύτερα.

Εκπαίδευση εξ αποστάσεως (μέσω online πλατφόρμας)
Με εύκολη και γρήγορη πρόσβαση από το κινητό, το tablet, το laptop ή τον ηλεκτρονικό υπολογιστή σου μελετάς στον δικό σου χώρο, με τον τρόπο που σε εξυπηρετεί. Καθ'όλη τη διάρκεια των μαθημάτων, ελέγχεσαι, καθοδηγείσαι και υποστηρίζεσαι από τον εκπαιδευτή, σε online σύνδεση.
Μπορείς έτσι, να παρακολουθείς από το σπίτι σου σύγχρονα προγράμματα εξειδίκευσης σε περιζήτητα επαγγέλματα της αγοράς.

Μικτή εκπαίδευση (συνδυάζει την Online και τη δια ζώσης εκπαίδευση)
Μέρος των μαθημάτων πραγματοποιείται με εκπαίδευση εξ αποστάσεως και το υπόλοιπο πραγματοποιείται με φυσική παρουσία στις σχολές μας, σε κατάλληλα εξοπλισμένα εργαστήρια.

 

E-Learning ειδικότητες με Εκπαίδευση εξ αποστάσεως


 

E-Learning ειδικότητες με Μικτή Εκπαίδευση


Τηλεφώνησε στο 211.800.1005 για ολοκληρωμένη ενημέρωση.

Εγγραφές

Τα μαθήματα γίνονται στις σχολές μας σε Αθήνα, Κάτω Πατήσια, Πειραιά, Νέα Ερυθραία αλλά και Online!

Τα τμήματα είναι ολιγομελή και συμπληρώνονται γρήγορα.

Κάνε κράτηση τώρα!

Θέλω να ρωτήσω Φόρμα Ενδιαφέροντος Εγγραφής

Κριτικές σπουδαστών E-Learning

Fasshion Stella
Έκανα online μαθήματα με την Κυρία Δώρα Γιαννουλη (microblading)! Αν και αρχικά ήμουν πολύ σκεπτική όσον αφορά τα online μαθήματα, πηρα την απόφασή να τα κανω μετα απο μια πολυ ευχάριστη συζήτηση με την κυρια Δώρα, που μου ενέπνευσε εμπιστοσύνη απο το πρωτο κιολας λεπτο, ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΑ! Ευχαριστώ πολύ!!
Γιώργος Χαρμπίλας
Πριν λίγες μέρες ολοκλήρωσα το πρόγραμμα των online μαθημάτων της κομμωτικής,θα ήθελα να ευχαριστήσω τους καθηγητές μου Εύα μπατζακη και Δημήτρη καλανιδη που σε όλη την διάρκεια των μαθημάτων ήταν πολύ ευγενικοί και είχαν απίστευτη μεταδοτικότητα,τους αρέσει πολύ αυτό που κάνουν και είναι πολύ καλοι επαγγελματίες και άνθρωποι. Σας ευχαριστώ πολύ όλους σας!!
stellitsa kary
Διαδραστικό online σεμινάριο με τρομερή εμβάθυνση σε κάθε είδους λεπτομέρεια! Άκρως επαγγελματίας η κυρία Δώρα Γιαννούλη,φωτίζει κάθε πιθανό ενδεχόμενο που θα μπορούσε να προκύψει,εμπνέοντας σε έτσι ωστε να την εμπιστευτείς πολύ γρήγορα!


Περισσότερες κριτικές Beauty Master