fbpx
Εκπαιδευτικός όμιλος
 
 
Αδειοδοτημένο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Κ.Δ.Β.Μ. από το ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ με Αριθμό Αδείας: 22139674

Εκπαιδευτικός όμιλος Σχολών επαγγελμάτων ομορφιάς Beauty Master. Σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά και διεθνή πρότυπα.

Οι Απόφοιτοι των σχολών Beauty Master, αποκτούν αναγνωρισμένη από το Υπουργείο Παιδείας, πιστοποίηση ειδικότητας (Χωρίς εξετάσεις στον Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. , χωρίς ένσημα και χωρίς προϋπηρεσία). Οι εξετάσεις απόκτησης πιστοποίησης για τους σπουδαστές, πραγματοποιούνται στη Σχολή και πιστοποιούνται, σύμφωνα με τα οριζόμενα του άρθρου 58, του ν. 4763/2020, που δημοσιεύθηκε στις 21.12.2020, (ΦΕΚ Α’ 254/21.12.2020) όπως τροποποιήθηκε και ισχύει.

Και μπορούν να ανοίξουν αμέσως, νόμιμα, τα δικά τους καταστήματα, σε όλες τις ειδικότητες μας.

Επίσης ενημερώνουμε τους σπουδαστές μας, πως οι Σχολές μας, εξασφάλισαν αποκλειστική συνεργασία με το EG Beauty College of London, ένα από τα κορυφαία εκπαιδευτικά ιδρύματα του Λονδίνου με παγκόσμια αναγνώριση, εξειδικευμένο στα επαγγέλματα ομορφιάς και δημιουργήσαμε έτσι, έναν ισχυρό και αποτελεσματικό εκπαιδευτικό όμιλο στην Ευρώπη.

Και επειδή οι αποφάσεις μας, διαμορφώνουν τη ζωή μας και το μέλλον μας, για να δημιουργήσουμε ένα λαμπρό μέλλον για τους σπουδαστές μας τους λέμε κυνηγήστε το πάθος σας!!

Και ζήστε, την εμπειρία και τη γνώση των σχολών Beauty Master, για μια ιδανική επαγγελματική σταδιοδρομία. Όπου μπορείτε να επιλέξετε μέσα από τα τέσσερα εκπαιδευτικά κέντρα που βρίσκονται στο λεκανοπέδιο της Αττικής (Αμπελόκηποι, Κάτω Πατήσια, Νέα Ερυθραία και Πειραιά).

Εξυπηρετούμε σπουδαστές από όλες τις χώρες του κόσμου, που με την ακαδημαϊκή τους ολοκλήρωση αρχίζουν να συμβάλλουν ενεργά στην κοινωνία. Και είναι ευθύνη μας να υποστηρίξουμε τις επιλογές τους.

Ο κόσμος μας αλλάζει και χρειάζεται νέες ιδέες και νέους επαγγελματίες όπως ποτέ άλλοτε. Επιβάλλεται πλέον, να προωθήσουμε τη γνώση και την κατανόηση. Να υποστηρίξουμε τις δυνατότητες του καθενός και να δημιουργήσουμε έναν επαγγελματικό κόσμο πιο ελπιδοφόρο, πιο ικανό και βιώσιμο.

Το μέλλον της εκπαίδευσης σε παγκόσμιο επίπεδο άλλαξε και ακολούθησε την εξέλιξη των τεχνών και της τεχνολογίας, ώστε να επωφεληθεί από αυτές και να συμβάλλει σε αυτές. Και τώρα μας καλεί να κατανοήσουμε, πως αρχίζει να είναι διαφορετική και είναι συμφέρον μας να την ακολουθήσουμε. Και είμαστε περήφανοι που ο όμιλος μας είναι μοναδικός, και συγκαταλέγεται στους πρωτοπόρους της εκπαίδευσης παγκοσμίως. Έτσι δημιουργήσαμε και τα καινοτόμα E-Learning τμήματα μας, για να δώσουμε την ευκαιρία και τη δυνατότητα στους σπουδαστές να σπουδάσουν από όποιο μέρος και αν βρίσκονται.

Ως ένα από τα κορυφαία ιδρύματα εκπαίδευσης της Ευρώπης, βοηθά τους αποφοίτους του να βελτιώσουν τη ζωή τους, μέσω της επαγγελματικής και κατά προέκταση, της κοινωνικής τους καταξίωσης.

Ο εκπαιδευτικός όμιλος Beauty Master, υπερηφανεύεται πως είναι ένας όμιλος ευκαιριών και γνωρίζει, ότι δεν είναι το πώς ξεκινάς στη ζωή σου, αλλά το τι κάνεις στη συνέχεια για αυτήν.

Γι αυτό παρέχουμε εκπαίδευσή υψηλού επιπέδου και επαγγελματικής ποιότητας, ώστε να βοηθήσουμε τους σπουδαστές μας να αλλάξουν την τροχιά της ζωής τους και των οικογενειών τους. Να ανοίξουμε το δρόμο για τη μεταμόρφωση ακόμη περισσότερων σπουδαστών, με ολοκληρωμένα προγράμματα, σε προσιτές τιμές για όλους. Που διαφορετικά δεν θα μπορούσαν να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους. Γι αυτό καθιερώσαμε και διαθέτουμε προγράμματα μη τυπικής εκπαίδευσης και διά βίου μάθησης, ώστε να μην αποκλείουμε κανένα σπουδαστή, που έχει πάθος να εκπαιδευτεί σε οποιαδήποτε ηλικία. Μάθαμε πως για να μεταμορφώσουμε τον κόσμο, θα πρέπει πρώτα να μεταμορφώσουμε τους εαυτούς μας.

Και είναι καθήκον μας, να δημιουργήσουμε έναν νέο επαγγελματικό κόσμο, που με τη σειρά του θα παρέχει απόλυτα ποιοτικές υπηρεσίες, στους πελάτες που θα εξυπηρετεί, ώστε να διαμορφώσουμε ένα νέο επαγγελματικό περιβάλλον.

Το μέλλον και η επιτυχία ανήκουν σε αυτούς που τα προετοιμάζουν!! Γι αυτό έλα μαζί μας!!

Εκπαιδευτικός Όμιλος Beauty Master
Διεθνές Ινστιτούτο εκπαίδευσης

Όλα όσα χρειάζεσαι είναι εδώ!!
Τηλεφώνησε στο 211.800.1005 για ολοκληρωμένη ενημέρωση.

Εγγραφές

Τα μαθήματα γίνονται στις σχολές μας σε Αθήνα, Κάτω Πατήσια, Πειραιά, Νέα Ερυθραία αλλά και Online!

Τα τμήματα είναι ολιγομελή και συμπληρώνονται γρήγορα.

Κάνε κράτηση τώρα!

Θέλω να ρωτήσω Φόρμα Ενδιαφέροντος Εγγραφής

Ψάχνεις κάποια ειδικότητα;
E-Learning

Σπούδασε Online! Μάθημα εξ αποστάσεως, από το σπίτι!
Ειδικότητες e-learning

Ταχύρυθμα & Εντατικά

Δημιουργούμε ταχύρυθμα και εντατικά τμήματα!
Μάθε περισσότερα

Μετεκπαίδευση

Απευθύνεται σε ήδη επαγγελματίες που θέλουν να εξελιχθούν!
Προγράμματα μετεκπαίδευσης