fbpx

1) Σεμινάριο Νυχιών master

Απευθύνεται: σε ήδη επαγγελματίες τεχνίτριες νυχιών, που θέλουν  να αναπτύξουν ακόμα περισσότερο  τις γνώσεις τους με ότι πιο εξελιγμένο και σύγχρονο υπάρχει σε νέες τεχνικές  ώστε οι  υπηρεσίες τους να ανταποκρίνονται πλήρως στις απαιτήσεις και των πιο ιδιαίτερων αναγκών τις εποχής


2) Σεμινάριο Νυχιών start memory

Απευθύνεται: σε αποφοίτους άλλων σχολών ΟΑΕΔ., ΙΕΚ, ΤΕΕ, κλπ, που έχουν εκπαιδευτεί σε Μανικιούρ - Πεντικιούρ - Τεχνητά Νύχια, και έχουν κάποια χρονική αποχή από το επάγγελμα καθώς και σε επαγγελματίες τεχνίτριες νυχιών που είχαν εργαστεί  στο παρελθόν στο επάγγελμα της τεχνίτριας νυχιών και είχαν αποχή τα τελευταία χρόνια και θέλουν να ξαναθυμηθούν  τεχνικές και μεθόδους, επειδή  επιθυμούν να ξαναρχίσουν δυναμικά χωρίς ελλείψεις ώστε να ετοιμαστούν κατάλληλα και απόλυτα για το νέο ξεκίνημα.


3) Σεμινάριο Νυχιών solution

Απευθύνεται: σε επαγγελματίες τεχνίτριες νυχιών, που θέλουν να αντιμετωπίσουν και να εξαλείψουν τις όποιες  δυσκολίες συναντούν στην εφαρμογή κάποιων συγκεκριμένων τεχνικών ή μεθόδων, π.χ gel ακρλυλικό κλπ και να βελτιώσουν στο έπακρο τις επιδόσεις τους, και τις αποδόσεις τους.


4) Σεμινάρια Νυχιών expert Nail art

Απευθύνεται σε όλους τους επαγγελματίες, κάθε επιπέδου διότι είναι η εξέλιξη της  τεχνικής διακόσμησης, όπου μεταβάλλεται συνεχώς και αδιάλειπτα,  και είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τη μόδα τις εξελίξεις  τις τάσεις το στυλ κλπ κάθε εποχής, και όποια τεχνίτρια σέβεται τον εαυτό της αναγκαστικά πρέπει να εξελίσσεται συνεχώς.


5) Σεμινάριο Νυχιών start season

Είναι σύντομο και επαναλαμβάνεται 4 φορές το χρόνο με διαφορετικό υλικό ασχολείται με ότι τελευταίο υπάρχει στην μόδα τάση στυλ της κάθε εποχής δηλαδή την μόδα και την τάση του καλοκαιριού της άνοιξης του φθινοπώρου και του χειμώνα . Πραγματοποιείται πριν την έναρξη της κάθε σεζόν ώστε να προετοιμάσει κατάλληλα τις τεχνίτριες  να είναι σύγχρονες και να ενθουσιάσουν τις πελάτισσες τους.  Απευθύνεται σε όλες τις επαγγελματίες

6) Σεμινάριο για μακιγιάζ personal

Απευθύνεται σε όλες τις γυναίκες που θέλουν να μάθουν να μακιγιάρονται σωστά μόνες τους και να φροντίζουν τον εαυτό τους και την άψογη εμφάνιση τους. Μάθετε το σωστό τρόπο για ένα τέλειο Μακιγιάζ στο δικό σας προσωπικό στυλ, καθημερινό, πρωινό, βραδινό, πως να κρύψετε τυχόν ατέλειες, διχρωμίες αν υπάρχουν. Με λίγες ώρες εκπαίδευση και προσιτές τιμές ώστε να είστε πάντα άψογη στην εμφάνιση σας


7) Σεμινάρια Extensions βλεφαρίδες

Σας διδάσκουμε την τεχνική Extensions βλεφαρίδες & 3D, επιμήκυνση τρίχα τρίχα. Πιο πυκνές, πλούσιες, γυριστές, βλεφαρίδες, για ένα απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα και ιδιαίτερα εντυπωσιακό. Για ένα σαγηνευτικό βλέμμα, ακόμη και χωρίς μακιγιάζ !! Οι 3D είναι απόλυτα φυσικές. Είναι μια μοναδική νέα δυνατότητα για μακριές, χοντρές, πανέμορφες και ελκυστικές βλεφαρίδες! Φανταστείτε 2 ή και 3 φορές μεγαλύτερες και παχύτερες! Είναι το όνειρο κάθε γυναίκας!. Με τη συγκεκριμένη μέθοδο, μπορούμε να διορθώσουμε όλες τις περιπτώσεις προβληματικών βλεφαρίδων όπως τις αδύναμες, μικρές, άχρωμες, ίσιες κ.λ.π.

 

8) Σεμινάρια Extensions Φρύδια

Σας διδάσκουμε την τεχνική Extensions φρύδια  τρίχα τρίχα, για ένα απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα και ιδιαίτερα εντυπωσιακό. Για ένα σαγηνευτικό βλέμμα,!! Είναι μια μοναδική νέα δυνατότητα. Με τη συγκεκριμένη μέθοδο, μπορούμε να διορθώσουμε όλες τις περιπτώσεις προβληματικών φρυδιών ή να αλλάξουμε πάχος και σχήμα  κ.λ.π.


9) Σεμινάρια tattoo φρυδιών

Το ημιμόνιμο μακιγιάζ φρυδιών είναι μια αισθητική υπηρεσία που έχει αυξανομένη ζήτηση, με νέες τεχνικές από τις εξελίξεις του κλάδου και της μόδας!! Για ένα πολύ φυσικό αποτέλεσμα σχεδιάζουμε μικρές τρίχες ώστε να διορθώσουμε το σχήμα και να καλύψουμε κενά και ατέλειες σε ένα χρώμα εντελώς φυσικό που να δένει απόλυτα με τα δικά σας φρύδια Έχει διάρκεια 1-2 χρόνια σε λιπαρό δέρμα, ενώ σε ξηρό φτάνει τα 3-4. Είναι ημιμόνιμο και δεν είναι τόσο επεμβατικό όπως τα παραδοσιακά tattoo.


10) Σεμινάρια κομμωτικής

Χωρίζονται ουσιαστικά σε εξειδικεύσεις. Κουρέματα ανδρικά, γυναικεία, παιδικά, μοντέρνα, βαφές διαφόρων τύπων, χτενίσματα  και οποιαδήποτε έλλειψη θέλετε να καλύψετε. Για  αυτό το τμήμα έρχεστε σε επαφή μαζί μας και κανονίζουμε την εκπαίδευση σας σύμφωνα με τις δικές ανάγκες.

 

11) Σεμινάρια  Lashes Express

Παραδίδονται σεμινάρια  Lashes Express  είναι η μέθοδος τοποθέτησης βλεφαρίδων που χρειάζεται λιγότερο από 1 ώρα για την εφαρμογή της.Δεν κουράζει την πελάτισσα γιατί είναι πολύ πιο σύντομη και αποτελεσματική σε σχέση με άλλες τεχνικές και επιτυγχάνει εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Αυτός είναι και ο λόγος που τον προτιμούν αδιαπραγμάτευτα καθημερινά όλο και περισσότερες γυναίκες. Επίσης η πελάτισσα επαναλαμβάνει την τοποθέτηση όταν εκείνη το επιθυμεί χωρίς να έχει τη δέσμευση της συντήρησης όπως σε άλλες τεχνικές 

Ζητήστε πληροφορίες σήμερα, στέλνοντας μήνυμα με την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας,
ή επικοινωνήστε με τη σχολή μας στο 2118001005 για ολοκληρωμένη ενημέρωση.
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Για οποιαδήποτε πληροφορία επικοινωνήστε μαζί μας.

Βρείτε μας στον χάρτη

Στείλτε το μήνυμα σας

 

Η Σχολή - Εγγραφές - Όροι - Απόρρητο - Επικοινωνία

Τηλ. 211 8001005

Νικολάου Πλαστήρα 29 Νέα Ερυθραία ΤΚ 14671