Σχολή Αναγνωρισμένη από το Κράτος. Πιστοποιημένο κέντρο σπουδών "ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ 1"
Λειτουργεί σύμφωνα με το νόμο Ν.4093/2012, Α.Π. 15106/2016 & Αρ. αδείας 2101342 του Εθνικού Οργανισμού Πιστοποίησης Προσόντων & Επαγγελματικού Προσανατολισμού. Του Υπουργείου Παιδείας Έρευνας & Θρησκευμάτων

 

Σπούδασε κοντά μας μαθαίνοντας από τους καλύτερους 

Εγγυημένα θα γίνεις επαγγελματίας στη σχολή μας

 

Για να γίνεται οι καλύτεροι επαγγελματίες πρέπει να εκπαιδευτείτε στο  κορυφαίο κέντρο σπουδών και από τους κατάλληλους εκπαιδευτές.

"Δημιουργούμε επαγγελματίες, που έρχονται για να μείνουν και να εδραιωθούν, στην αγορά εργασίας".

Η σχολή ομορφιάς Beauty Master, είναι το καλλιτεχνικό εργαστήρι, που  προσφέρει μοναδική και ξεχωριστή μέθοδο διδασκαλίας στην εκπαίδευση, σε απόλυτα υψηλό επαγγελματικό επίπεδο, πολύ περισσότερο από την την κλασική εκπαίδευση. Παρακολουθεί, ενημερώνεται συνεχώς και εφαρμόζει ότι πιο σύγχρονο παρουσιάζεται στην παγκόσμια αγορά ομορφιάς !!

Η σχολή μας σεβόμενη απόλυτα τον κοινωνικό της ρόλο, παρέχει κατάρτιση  υψηλού επιπέδου, σε όλους τους κύκλους σπουδών, με βασικό γνώμονα και σε πρώτη προτεραιότητα την πραγματική μετάδοση γνώσης και όχι του κέρδους.

Οι απόφοιτοι μας επιβάλλεται ως επαγγελματίες, να μπορούν να υποστηρίξουν την ομορφιά, σε οποιαδήποτε εκδοχή της, έτσι ώστε να δημιουργούν συναισθήματα σιγουριάς και αυτοπεποίθησης σε κάθε γυναίκα και κάθε άτομο που αναλαμβάνουν.  

 Γνωρίζοντας τις ανάγκες και τις απαιτήσεις τις εποχής, στοχεύουμε να δημιουργούμε επαγγελματίες - καλλιτέχνες, με αισθητική και ποιότητα γνώσεων. Οι σπουδαστές μας, με την απόκτηση του πτυχίου τους, είναι σε θέση να ανταποκριθούν πλήρως, στην αγορά εργασίας , που ολοένα γίνετε και πιο απαιτητική.

Στα εργαστήρια  μας η εκπαίδευση, γίνεται  ξεχωριστά σε μικρές ομάδες,  ώστε να έχουμε τη δυνατότητα, να ασχολούμαστε προσωπικά με τον κάθε σπουδαστή και χρησιμοποιούμε μόνο υψηλής ποιότητας προϊόντα.

Επίσης οι ήδη επαγγελματίες έρχονται στη σχολή μας, για να αποκτήσουν επιπλέον γνώσεις και προσόντα σε όλες τις τεχνικές και μεθόδους.

Ακόμα με χαρά και ιδιαίτερη ευχαρίστηση, δίνουμε την σημασία που απαιτείται, σε αυτούς που δεν βάζουν όρια στην τέχνη, με τα εξειδικευμένα τμήματα της σχολής μας επιπέδου Master Education. 

Οι σπουδαστές μας και μετά την αποφοίτηση τους, συνεχίζουν να έχουν  συνεχή επαφή με τη σχολή μας για οποιαδήποτε υποστήριξη χρειάζονται. Γιατί  ο χώρος της ομορφιάς είναι από τους κλάδους που παράγουν,  τις  περισσότερες  αλλαγές, σε τάσεις,  μόδα, στυλ κλπ,  σε σχέση με άλλους κλάδους τις αγοράς .

Σας περιμένουμε να σας διδάξουμε, να περιπλανηθούμε και να  εξερευνήσουμε μαζί... τον συναρπαστικό αυτό κόσμο της ομορφιάς !!

 

Δημιουργήσαμε ένα ξεχωριστό & ιδιαίτερο επίπεδο σπουδών, στο χώρο της ομορφιάς.

 

 • Οι σπουδαστές μας επιλέγουν τη σχολή Beauty Master, γιατί με την εγγραφή τους ξεκινάει η νέα τους επαγγελματική σταδιοδρομία.
 • Γιατί θα σπουδάσουν στην πιο εξειδικευμένη και καταξιωμένη σχολή, αποκλειστικά για επαγγέλματα ομορφιάς
 • Θα γίνουν επαγγελματίες σε επαγγέλματα με συνεχώς αυξανόμενη και υψηλή ζήτηση, στην αγορά εργασίας.
 • Θα εργάζονται σε ευχάριστο και ποιοτικό περιβάλλον 
 • Θα έχουν γρήγορη επαγγελματική εξέλιξη με πολύ ικανοποιητικά εισοδήματα
 • Θα αποκτήσουν ένα ιδιαίτερα επικοινωνιακό και δημιουργικό επάγγελμα
 • Θα έχουν πολλές επιλογές σε τομείς απασχόλησης (π.χ. ως ελεύθεροι επαγγελματίες, σε κέντρα αισθητικής, κρουαζιερόπλοια, κομμωτήρια, nail studio, κλπ)
 • Άμεση δυνατότητα δημιουργίας δικής τους επιχείρησης (σε ορισμένες ειδικότητες)
 • Έχουν τη δυνατότητα απόκτησης άδειας ασκήσεως επαγγέλματος, γιατί η σχολή μας είναι αναγνωρισμένο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης 
 • Στη σχολή μας διδάσκουν κορυφαίοι και καταξιωμένοι εκπαιδευτές
 • Τα τμήματα είναι σε ομάδες λίγων ατόμων ώστε να υπάρχει άμεσα η προσωπική επαφή και ο χρόνος που απαιτείται για την απόλυτη μετάδοση γνώσης
 • Τα προϊόντα της εκπαίδευσης παρέχονται δωρεάν σε όλη τη διάρκεια της και είναι επώνυμα
 • Η εκπαίδευση γίνεται σε πλήρες εξοπλισμένο - σύγχρονο περιβάλλον και σε πραγματικές συνθήκες 
 • Οι απόφοιτοι μας έχουν έκπτωση στην επιλογή επόμενου τμήματος ή σε master προγράμματα της σχολής σαν επαγγελματίες
 • Από τη στιγμή της εγγραφής τους μπορούν να αγοράζουν προϊόντα και εξοπλισμό με σημαντική έκπτωση μέχρι και 50%  από συνεργαζόμενες εταιρείες
 • Έχουν ελεύθερη είσοδο με την κάρτα σπουδαστή στις εκθέσεις & συνέδρια για επαγγελματίες
 • Τους παρέχεται δωρεάν 2ο πακέτο εκπαίδευσης στην Αισθητική άκρων (Αποτρίχωση με κερί)
 • Έχουν δωρεάν συμβουλές και μετά την αποφοίτηση τους
 • Έχουν την συνεχή υποστήριξη μας για ανεύρεση εργασίας 

 

Οι σπουδαστές μας με την ολοκλήρωση της εκπαίδευσης τους, αποκτούν μαζί με το πτυχίο τους την επαγγελματική τους αυτοπεποίθηση, ώστε να μπορούν να εξασκήσουν άριστα το επάγγελμα τους, που θα τους οδηγήσει ασφαλώς στην καταξίωση τους, και στην οικονομική τους ανεξαρτησία !!  

(Αναγνωρισμένη σχολή απο τον ΕΟΠΠΕΠ.  Πιστοποιημένο Κε.Δι.Βι.Μ1) 

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Για οποιαδήποτε πληροφορία επικοινωνήστε μαζί μας.
211 8001005 2118001005

Στείλτε το μήνυμα σας

 

BEAUTY MASTER

Νικ. Πλαστήρα 29 Νέα Ερυθραία ΤΚ 14671 Τηλ. 2118001005