Σπουδές Permanent Makeup – Αισθητικό Τατουάζ
(Τμήματα: 3 μηνών & 1 μήνα Ταχύρυθμα)

Πιστοποιημένο κέντρο σπουδών “ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ 1”. Λειτουργεί σύμφωνα με το νόμο Ν.4093/2012, με Α.Π. 15106/2016 & Αρ. αδείας 2101342 του Εθνικού Οργανισμού Πιστοποίησης Προσόντων & Επαγγελματικού Προσανατολισμού. Του Υπουργείου Παιδείας Έρευνας & Θρησκευμάτων.

Σπουδές permanent makeup & Semi Permanent Makeup. καλλωπιστικής δερματοστιξίας – αισθητικού τατουάζ, μόνιμου μακιγιάζ, ημιμόνιμου μακιγιάζ,
Με δερματογράφο (Permanent Makeup, Machine Pen)

Με τεχνικές Micro-Pigmentation – Μικροχρωμάτωσης & dermo-pigmentation – Δερμοχρωμάτωσης
Το Semi Permanent Makeup διαφέρει από την δερματοστιξία (τατουάζ) και δεν πρέπει να συγχέεται με αυτήν, γιατί πραγματοποιείται με διαφορετικό εξοπλισμό καθώς έχει και διαφορετική διάρκεια.

Διδάσκουμε τις πιο εξελιγμένες μεθόδους, στο Permanent Lip Makeup, στο Permanent Eyeliner & Lashliner Makeup και στο Permanent Eyebrow Makeup.
Ώστε να αναδείξουμε και να τονίσουμε τα χαρακτηριστικά του προσώπου, με διάρκεια στο χρόνο για να έχουμε κάθε στιγμή, αψεγάδιαστη εμφάνιση!!

Γίνε τώρα Permanent Makeup Beauty Master Artist στην Αναγνωρισμένη ομώνυμη σχολή
Απόκτησε σήμερα μαζί με το πτυχίο σου και πιστοποίηση Permanent Makeup by Beauty Master.

Εγγυημένα θα γίνεις επαγγελματίας στη σχολή μας !!

Παρουσίαση της ειδικότητας:
Το permanent makeup & Semi Permanent Makeup είναι μια ασφαλής μέθοδος που μας επιτρέπει να δημιουργούμε με ακρίβεια, στα χείλη, φρύδια και βλέφαρα, ανεξίτηλα ή ημιανεξίτηλα την εικόνα που θέλουμε ώστε να έχουμε ένα λεπτό, στιλάτο και φυσικό αποτέλεσμα.
Αν θέλουμε να προσδιορισουμε το Permanent Makeup μπορούμε να πούμε πως είναι ο συνδιασμός δυο τεχνών, του επαγγελματικού μακιγιάζ και του τατουάζ. Από όπου προκύπτει η τέχνη και η τεχνική του Permanent Makeup που στην ουσία δεν είναι ούτε το ένα ούτε το άλλο, αλλά χρησιμοποιεί στοιχεία και από τα δυο.

Ασφαλώς απευθύνεται σε όλες τις γυναίκες και όχι μόνο.
Στην μοντέρνα και σύγχρονη γυναίκα που θέλει να κερδίζει χρόνο και να είναι πάντα περιποιημένη, χωρίς να την απασχολεί αν το κραγιόν έχει «τρέξει» έξω από το περίγραμμα ή αν έχει απλώσει στα δόντια της, ή αν θα φρεσκάρει το κραγιόν της κατά την διάρκεια ενός γεύματος.
Ούτε αν βγήκε ωραία η γραμμή του eyeliner, ή αν θα μπορέσει να φτιάξει σωστά τα φρύδια της κ.ο.κ.
Πέρα όμως από το ότι θα εξοικονομούμε χρόνο στο καθημερινό μακιγιάζ, θα έχουμε μόνιμα και ένα τέλειο, εντελώς επαγγελματικό μακιγιάζ, που είναι αδύνατο να επιτύχουμε μόνοι μας.

Και πάνω απ 'όλα, τα μάτια μας και το πρόσωπο μας θα είναι όμορφο και σε καταστάσεις που δεν ευνοούν τη χρήση μακιγιάζ, π.χ. σε μια πισίνα ή στο κρεβάτι.
 • Επίσης απευθύνεται σε άτομα που θέλουν να διορθώσουν ή να επαναπροσδιορίσουν κάποια χαρακτηριστικά τους για να βελτιώσουν την εμφάνιση τους.
 • Σε άτομα που έχουν κάποια αλλεργία σε καλλυντικά ή υπερευαισθησία π.χ. λόγω χρήσης φακών επαφής.
  Σε γυναίκες που φορούν γυαλιά, και δυσκολεύονται να κάνουν με ακρίβεια το μακιγιάζ από μόνες τους.
 • Που έχουν αστάθεια στα χέρια τους και δυσκολεύονται ή κουράζονται να μακιγιαριστούν.
 • Που είναι αθλητές ή καλλιτέχνες και θέλουν να μην επηρεάζει ο ιδρώτας την εμφάνιση τους και να μην τους καταστρέφει το μακιγιάζ.
 • Άτομα που η όραση τους δεν είναι σε καλό επίπεδο ώστε να μπορούν να κάνουν τις λεπτομέρειες στο μακιγιάζ.
 • Σε όσες θέλουν να αποφύγουν το καθημερινό μακιγιάζ και ντεμακιγιάζ και για πάρα πολλούς άλλους λόγους.
ΧΕΙΛΗ:
Permanent Lip Makeup (το tattoo χειλιών ή ημιμόνιμο μακιγιάζ χειλιών όπως αλλιώς ονομάζεται) δεν είναι μόδα όπως ισχυρίζονται κάποιοι, αλλά μια αισθητική τεχνική, για όσες γυναίκες θέλουν να έχουν μια προσεγμένη εμφάνιση, ελκυστικά χείλη, με εντελώς φυσικό αποτέλεσμα.

Ειδικά τα χείλη μας επειδή “τραβούν” την προσοχή όταν μιλάμε, πρέπει να είναι σωστά τονισμένα και όμορφα.
Με το τατουάζ χειλιών μπορούμε να αναδείξουμε τα φυσικά χαρακτηριστικά μας ή να διορθώσουμε κάποιες τυχόν ατέλειες, να δώσουμε συμμετρία, να δημιουργήσουμε όμορφα και ζουμερά χείλη.

Με το μόνιμο μακιγιάζ-περίγραμμα, σε μία φυσική απόχρωση, θα φαίνονται πιο μεγάλα και σαρκώδη.
Έτσι, βάζοντας απλά lip gloss, θα έχουμε αμέσως καλοσχηματισμένα και «γεμάτα» χείλη.

Με την συγκεκριμένη τεχνική μπορούμε άνετα να διορθώσουμε το σχήμα των χειλιών, να τα τονίσουμε και να τα δείξουμε πιο γεμάτα και πλούσια.
Επίσης είναι ο μόνος τρόπος να αυξήσουμε τα λεπτά ή ανύπαρκτα χείλη
Μπορούμε ακόμα να διορθώσουμε ελαττωματικές, στραβές ή σβησμένες γραμμές, να δώσουμε νεότητα στο πρόσωπο, καθώς τονίζουμε αισθητά το χαμόγελο μας.
Να αποκτήσουμε ένα πιο νεανικό και λαμπερό look

Με αυτή την επαγγελματική τεχνική, χρησιμοποιούμε μηχανική μικρο-εμφύτευση υποαλλεργικών και αποστειρωμένων χρωστικών ουσιών στην επιδερμίδα με ακίνδυνο και ανώδυνο τρόπο.
Όπου έχουμε τη δυνατότητα να επιλέξουμε μέσα από μια μεγάλη γκάμα χρωμάτων σε σχέση πάντα με τα φυσικά χρώματα του δέρματος και την επιθυμία μας.
Για την εφαρμογή αυτής της τεχνικής χρησιμοποιούμε ειδικά και εξελιγμένα μηχανήματα, τα οποία μέσω πολύ λεπτής βελόνας εισάγουν τη χρωστική ουσία κάτω απ’ το δέρμα, σε εσω- επιδερμικό επίπεδο.

Για να έχουμε όμως ένα καταπληκτικό αποτέλεσμα θα πρέπει:
 • Να έχουμε εκπαιδευτεί σωστά και να γνωρίζουμε άριστα την τεχνική
 • Να επιλέξουμε το σχήμα των χειλιών που ταιριάζει ακριβώς στο πρόσωπο
 • Να επιλέξουμε τις αποχρώσεις που ταιριάζουν στο δέρμα
 • Να γίνει τοπική “αναισθησία” πριν ξεκινήσουμε την όλη διαδικασία, για να μην πονέσουμε τον πελάτη μας
 • Να επιλέξουμε τις σωστές βελόνες σε μέγεθος, ανάλογα με το πάχος της γραμμής ή το γέμισμα που θα δημιουργήσουμε
 • Να είναι αποστειρωμένα όλα τα εργαλεία που θα χρησιμοποιήσουμε
 • Να προτείνουμε ή να προμηθεύσουμε στον πελάτη μας, τα κατάλληλα προϊόντα περιποίησης για το αμέσως επόμενο διάστημα μετά την εφαρμογή και να του δώσουμε σαφείς οδηγίες

ΒΛΕΦΑΡΑ - EYELINER :
Permanent Eyeliner & Lashliner Makeup
Τώρα πλέον μπορούμε να δημιουργήσουμε το πιο έντονο, ακαταμάχητο και εκφραστικό βλέμμα, γιατί τα μάτια είναι το κόσμημα του προσώπου.
Το Eyeliner γίνεται πάνω στις βλεφαρίδες για να τονίσουμε το βλέμμα.
Και το Lashliner γίνεται μέσα στις βλεφαρίδες, και είναι μια λεπτή και διακριτική μαύρη γραμμή που τις κάνει να φαίνονται πιο πυκνές
Με το eyeliner tattoo ή το Permanent Eyeliner Makeup, όπως ονομάζεται
μπορούμε να διορθώσουμε τα καθοδικά μάτια, τα μικρά σε μέγεθος, να τονίσουμε και να δώσετε ένταση και εκφραστικότητα στο βλέμμα.

Το άριστο αποτέλεσμα, είναι εξασφαλισμένο γιατί αρχικά σχεδιάζουμε με μολύβι το σημείο που θα «χτυπήσουμε» το Eyeliner-Tattoo.
Δημιουργούμε πρώτα το σχέδιο που επιθυμούμε σύμφωνα με το σχήμα των ματιών και την ένταση του βλέμματος που θέλουμε και έτσι δουλεύουμε με απόλυτη ακρίβεια ώστε να δημιουργήσουμε σίγουρα, σαγηνευτικό βλέμμα που θα κερδίζει την προσοχή κάθε στιγμή
Η συγκεκριμένη μέθοδος είναι ιδανική για να:
 • Κολυμπάμε άνετα χωρίς να μουτζουρώνουν τα μάτια μας και να έχουμε αψεγάδιαστη εμφάνιση σε όλες τις αθλητικές μας δραστηριότητες
 • Να μην έχουμε δυσκολία στην εφαρμογή του eyeliner
 • Να μην μας επηρεάζει αν έχουμε αλλεργία και δεν μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε καθημερινά καλλυντικά προϊόντα στα μάτια μας
 • Να τονίσουμε τα μάτια μας και το σχήμα τους αν έχουμε μικρές ή ανύπαρκτες βλεφαρίδες
 • Να διορθώσουμε το σχήμα των ματιών μας
 • Να μην ανησυχούμε αν το eyeliner θα αλλοιωθεί κατά τη διάρκεια της ημέρας
 • Να ενισχύσουμε-τονίσουμε τα μάτια μας δίνοντάς τους βάθος και εκφραστικότητα
 • Να δημιουργήσουμε πιο νεανικό και μοντέρνο look

ΦΡΥΔΙΑ:
Permanent Eyebrow Makeup
Τα Φρύδια είναι τα πιο έντονα χαρακτηριστικά του προσώπου και έχουν ιδιαίτερη σημασία για την εμφάνιση μας.
Δηλαδή τόση που αν είναι απεριποίητα και ασχημάτιστα, ακυρώνουν ολόκληρο το Μακιγιάζ!!

Οπότε με τη μέθοδο τρίχα-τρίχα permanent makeup Eyebrow πετυχαίνουμε 100% Φυσικό αποτέλεσμα & μεγαλύτερη ένταση στο βλέμμα!!
Ακόμα τα φρύδια, επειδή ταυτόχρονα έχουν και την δυνατότητα της κίνησης, μπορούν να εκφράσουν όλες τις αποχρώσεις των συναισθημάτων που μας δημιουργούνται.
Όταν για παράδειγμα, αντικρίσουμε κάποιον και χαρούμε, όταν θυμώσουμε, όταν δείξουμε συμπόνια κ.ο.κ.
Με τις ανάλογες κινήσεις, δημιουργούμε εκφράσεις που προσδίδουν ακριβώς αυτό που θέλουμε να δείξουμε, χωρίς να χρειαστεί καν να μιλήσουμε.
Γι αυτό η ομορφιά τους είναι διπλή!!

Και η εκπαίδευση περιλαμβάνει θεωρία και πρακτική με πλήρη ανάλυση και πολύπλευρη προσέγγιση για μια ολοκληρωμένη επαγγελματική γνώση
Το ημιμόνιμο “τατουάζ” φρυδιών ή το Semi Permanent Eyebrow Makeup, όπως ονομάζεται, είναι μια αισθητική τεχνική που ως υπηρεσία έχει συνεχώς αυξανομένη ζήτηση.
Με τις νέες τεχνικές από τις εξελίξεις του κλάδου δίνει ένα απίστευτα 100% φυσικό αποτέλεσμα και έχει την πρώτη θέση στη μόδα της εποχής!!
Με την συγκεκριμένη μέθοδο σχεδιάζουμε μικρές τρίχες ώστε να διορθώσουμε το σχήμα, να καλύψουμε κενά και ατέλειες, να αλλάξουμε το τόξο, το πάχος ή το μήκος των φρυδιών, σε ένα χρώμα εντελώς φυσικό που να δένει απόλυτα με τα δικά μας φρύδια.
Μπορούμε επίσης να διορθώσουμε παλιότερα αποτυχημένα αποτελέσματα, σε χρώμα σχήμα, τόξο κλπ.

Το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό και εντελώς φυσικό. Μπορούμε να δημιουργήσουμε τα τέλεια φρύδια που θα αναδείξουν το πρόσωπο μας και που ταιριάζουν απόλυτα στην προσωπικότητα μας, να βελτιώσουμε την έκφραση του προσώπου μας, να διορθώσουμε το σχήμα & το χρώμα τους.
Μπορούμε να: Γεμίσουμε τα ήδη υπάρχοντα φρύδια. Να δώσουμε ζωντάνια και φυσικό αποτέλεσμα στο πρόσωπο μας. Να Αλλάξουμε το σχήμα τους, ανάλογα με το τι ταιριάζει στο δικό μας πρόσωπο Να Διορθώσουμε οποίες ατέλειες υπάρχουν σε αυτά.

Να δημιουργήσουμε από την αρχή φρύδια σε περιπτώσεις που δεν υπάρχουν καθόλου όπως πχ λόγο κάποιας ασθενείας αλωπεκίας κλπ
Να ομορφύνουμε την έκφραση του προσώπου μας
Να αποκαταστήσουμε τις περιπτώσεις που το μισό φρύδι είναι ανύπαρκτο ενώ το υπόλοιπο μισό είναι γεμάτο
Το σχήμα των φρυδιών μας υπολογίζεται και σχεδιάζεται σύμφωνα με την μορφολογία του κάθε προσώπου. ώστε να δένει σε απόλυτη αρμονία και συμμετρία με το πρόσωπο μας και να μας δίνει την καλύτερη εκδοχή της εμφάνισης που επιθυμούμε.
Το χρώμα καθορίζεται σύμφωνα με το φυσικό χρώμα των τριχών, των μαλλιών & των φρυδιών.
Λίγα λόγια για το Μόνιμο Μακιγιάζ;

Η μέθοδος που χρησιμοποιούμε σήμερα για το μόνιμο μακιγιάζ είναι απόλυτα ασφαλής.
Ήδη πριν από πολλές εκατοντάδες χρόνια οι άνθρωποι κοσμούσαν το δέρμα τους για αισθητικούς λόγους, χρησιμοποιώντας διάφορες χρωστικές. Σήμερα οι μέθοδοι αυτοί έχουν ολοκληρωθεί παρέχοντας μας έναν κομψό και ασφαλή τρόπο. Η βαφή εισάγεται μόνο στο τρίτο στρώμα της επιδερμίδας, παρέχοντας μας πολύ θετικά αποτελέσματα. Η μέθοδος μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να αναδείξει το περίγραμμα των ματιών, να περιγράψει και να γεμίσει τα χείλη ή να διαμορφώσει τα φρύδια.
Το μόνιμο μακιγιάζ φαίνεται λεπτό και φυσικό.

Ημιμόνιμο Μακιγιάζ

Το Semi Permanent Makeup, επίσης γνωστό ως Ημιμόνιμο Μακιγιάζ, είναι μια καλά εδραιωμένη και αποδεδειγμένα ασφαλής διαδικασία ομορφιάς. Όπου ειδικά διαμορφωμένες χρωστικές τοποθετούνται στα ανώτερα στρώματα του δέρματος που παραμένουν για χρονικό διάστημα μέχρι τριών ετών.
Η επιλογή των χρωστικών και των χρωμάτων μπορεί να επιλεγεί από την παλέτα ή να αναμιχθεί από τον έμπειρο και εξειδικευμένο τεχνικό για να δημιουργηθεί η μοναδική σκιά που θα εγγυάται το επιθυμητό αποτέλεσμα και την απόλυτα φυσική εμφάνιση, ώστε να παρέχουν την καλύτερη μακροχρόνια χρωματική ισχύ και σταθερότητα

Σπουδές Μόνιμου Μακιγιάζ με Μηχάνημα (permanent makeup, Machine Pen)


Η σχολή μας διαθέτει 2 απόλυτα ολοκληρωμένα τμήματα εκπαίδευσης για να επιλέξετε ατό που σας ταιριάζει:
3 Μηνών
1 Μήνα Ταχύρυθμο
Ζητήστε πληροφορίες σήμερα με τη φόρμα επικοινωνίας (στο τέλος της σελίδας) ή τηλεφώνησε στην σχολή μας στο 2118001005 για μια πιο ολοκληρωμένη ενημέρωση.
Ενημερώσου ακόμα για την διδακτέα ύλη από τα προγράμματα που ακολουθούν:

Διδακτέα ύλη:

ΓΕΝΙΚΗ ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ:
 • Ορισμός η Ιστορία και η εξέλιξη του Μόνιμου Μακιγιάζ
 • Παρουσίαση των αναγκών για μόνιμο μακιγιάζ
 • Παρουσίαση των τύπων του μόνιμου μακιγιάζ
 • Επαγγελματική προσέγγιση για την σωστή εφαρμογή
 • Περιπτώσεις που δεν εφαρμόζουμε μόνιμο μακιγιάζ
 • Μηχανήματα-εξοπλισμός. Παρουσίαση, Ανάλυση και Σωστή Χρήση
 • Είδη βελονών
 • Περιβάλλον εργασίας - Κανόνες Υγιεινής & Ασφάλειας
 • Αποστείρωση, απολύμανση, καθαρισμός, αντισηψία
 • Ενδείξεις – Αντενδείξεις
 • Προσωπολογία - Ανάλυση Προσώπου
 • Ότι μας αφορά για το δέρμα & Τύποι δέρματος
 • Καρτέλα Πελάτη και Λήψη Ιστορικού
 • Ενημέρωση και Προετοιμασία του Πελάτη πριν την Εφαρμογή
 • Αιτίες Ξεθωριάσματος του Χρώματος και πώς να το Αποφύγετε
 • Σωστή ενημέρωση του πελάτη
 • Επαγγελματική Ηθική, Εικόνα, Συμπεριφορά
 • Οργάνωση Επαγγελματικού Χώρου
 • Επιλογή προϊόντων permanent makeup - Eyebrow tattoo
 • Επιλογή προϊόντων permanent makeup - eyeliner tattoo
 • Επιλογή προϊόντων permanent makeup - Lip tattoο
 • Στάδια πριν την εφαρμογή
 • Χρωματολογία, μίξη χρωμάτων επιλογή Χρώματος
 • Σημασία της επιλογής του σχήματος Eyebrow. Eyeliner, Lip
 • Τρόποι διόρθωσης προηγούμενων αποτυχημένων προσπαθειών
 • Όλα τα μυστικά για ένα Τέλειο Αποτέλεσμα
 • Εξάσκηση σε Latex και σε τεχνητά δέρματα
 • Τεχνικές Εφαρμογής Μικροχρωμάτωσης & Εφαρμογή σε φυσικό μοντέλο
 • Εξυπηρέτηση πελατών
 • Σχέσεις επαγγελματία-πελάτη
 • Φροντίδα μετά την εφαρμογή

ΦΡΥΔΙΑ: Ανάλυση του permanent makeup - Eyebrow tattoo
 • Επιλογή σχήματος Φρυδιών – Ανάλυση ειδών Φρυδιών
 • Διόρθωση Σχήματος Φρυδιών
 • Νέες Τεχνικές Μετρήματος Φρυδιών
 • Τεχνική των βημάτων (step by step)
 • Μέθοδος “Τρίχα-Τρίχα”
 • Μέθοδος φωτοσκίασης
 • Διαδικασία Εφαρμογής βήμα-βήμα

ΒΛΕΦΑΡΑ: Ανάλυση του permanent makeup - eyeliner tattoo
 • Επιλογή σχήματος Ματιών – Ανάλυση τύπων Ματιών
 • Διόρθωση Σχήματος Ματιών
 • Νέες Τεχνικές Σχεδίασης Eyeliner
 • Τύποι Eyeliners
 • Σχεδίαση γραμμής πάνω, κάτω βλεφάρου και εσωτερικά
 • Διαδικασία Εφαρμογής βήμα-βήμα

ΧΕΙΛΗ: Ανάλυση του permanent makeup - Lip tattoο
 • Επιλογή σχήματος Χειλιών – Ανάλυση τύπων Χειλιών
 • Διόρθωση Σχήματος Χειλιών
 • Νέες Τεχνικές Σχεδίασης
 • Περιγράμματος & Γεμίσματος Χειλιών
 • Δημιουργία Περιγράμματος & Γέμισμα
 • Διαδικασία Εφαρμογής βήμα-βήμα

Η εκπαίδευση σε επίπεδο εφαρμογής, γίνεται με πρακτική εξάσκηση, η οποία πραγματοποιείται σε Latex και σε Φυσικά Μοντέλα, με Μηχανήματα Τελευταίας Τεχνολογίας

Σπουδαστές μας είναι όλοι όσοι θέλουν να εργαστούν σε έναν κλάδο, που επιφέρει θετικές αλλαγές στη ζωή των ανθρώπων γιατί τους δίνει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση.
Και που ασφαλώς θα έχουν μια συναισθηματικά και οικονομικά αποδοτική καριέρα!!
Γιατί στην σχολή μας έχουν μια εξαιρετικά συναρπαστική διαδρομή που τους οδηγεί στην επιτυχία !!
Αισθανόμαστε μεγάλη χαρά που έχουμε την δυνατότητα να εκπαιδεύουμε, να διαμορφώνουμε και να καθοδηγούμε τους σπουδαστές μας, οδηγώντας τους προς τα εμπρός και δίνοντάς τους τα εργαλεία και την πεποίθηση να γίνουν επιτυχημένοι επαγγελματίες.
Αν μπορείς να το ονειρευτείς, μπορείς και να το κάνεις!
Μην περιμένεις κάλεσε στο 2118001005 και έλα μαζί μας σε περιμένουμε !!

Ζητήστε πληροφορίες σήμερα, στέλνοντας μήνυμα με την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας, ή επικοινωνήστε με την σχολή μας στο 2118001005 για μια πιο ολοκληρωμένη ενημέρωση.

p15.jpgp39.jpgp35.jpgp17.jpgp21.jpgp6.jpgp38.jpgp14.jpgp33.jpgp9.jpgp22.jpgp10.jpgp32.jpgp31.jpgp29.jpgp5.jpgp19.jpgp25.jpgp18.jpgp27.jpgp8.jpgp41.jpgp3.jpgp24.jpgp20.jpgp1.jpgp23.jpgp26.jpgp37.jpgp16.jpgp7.jpgp13.jpgp42.jpgp40.jpgp34.jpgp36.jpgp28.jpgp4.jpgp12.jpgp30.jpg

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Για οποιαδήποτε πληροφορία επικοινωνήστε μαζί μας.
211 8001005 2118001005

Στείλτε το μήνυμα σας