Σχολή Αναγνωρισμένη από το Κράτος. Πιστοποιημένο κέντρο σπουδών ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ 1 Λειτουργεί σύμφωνα με το νόμο Ν.4093/2012, με Α.Π. 15106/2016 & Αρ. αδείας 2101342 του Εθνικού Οργανισμού Πιστοποίησης Προσόντων & Επαγγελματικού Προσανατολισμού. Του Υπουργείου Παιδείας Έρευνας & Θρησκευμάτων

Τώρα μπορούμε  με τα Hair Extensions να αποκτήσουμε μέσα σε λίγες ώρες πλούσια και μακριά μαλλιά εντελώς φυσικά και στην εμφάνιση και στην κίνηση. Aυτό που πάντα ονειρευόμασταν.
Σήμερα  επιτέλους έχουμε την δυνατότητα με τις συγκεκριμένες τεχνικές, να μπορούμε να πραγματοποιούμε  τοποθέτηση extensions που να μην δημιουργούν πρόβλημα στην φυσική μας τρίχα, να αντέχουν στο χρόνο, να μας χαρίζουν εντελώς φυσική εμφάνιση και να τοποθετούνται εύκολα.

Nα μην είναι ορατή η ένωση, να έχουμε  ασφάλεια πως δεν θα  καταστρέψει την φυσική μας τρίχα όταν αφαιρείται. Και η αφαίρεση να είναι τόσο εύκολη και ανώδυνη όπως και η τοποθέτηση.

Τα extensions είναι κατάλληλα Για όλα τα άτομα που έχουν την ποσότητα μαλλιών που απαιτείται.
Εντυπωσιακό αποτέλεσμα πετυχαίνουμε επίσης σε άτομα  με λεπτή τρίχα και αραίωση, όπου το αποτέλεσμα είναι πιο εντυπωσιακό σε σχέση με το πριν καθώς είναι εμφανή η διαφορά.
Μπορούμε να δώσουμε μήκος και όγκο, και να δημιουργούμε μακριά και πλούσια μαλλιά από τη μια στιγμή στην άλλη και φυσικά με διάρκεια μηνών

Τα extensions με μια καλή περιποίηση και φροντίδα μπορούν να μας κρατήσουν μέχρι και 6 μήνες.
Μετά τους 6 μήνες θα πρέπει να αφαιρεθούν διότι τα φυσικά μαλλιά θα έχουν μακρύνει και οι συνδέσεις θα είναι ορατές, και να γίνει ανανέωση φυσικά με ξανατοποθέτηση.
Για να αποφύγουμε όμως μπλεξίματα στις τρίχες και κόμπους στα μαλλιά κάτι που δεν είναι καθόλου ευχάριστο, επιλεγούμε  τα καλύτερα extensions και με την υψηλότερη ποιότητα 100% φυσική τρίχα remy
Remy σημαίνει ότι όλα τα μικροπτερύγια των τριχών είναι προς  την ίδια κατεύθυνση. Και  έχουν υποστεί επεξεργασία προς τη σωστή κατεύθυνση.
Μόνο έτσι είναι δυνατόν να τα φοράμε με διάρκεια έως 6 μήνες και να είναι ευκολοχτένιστα
Αυτό εξασφαλίζει ότι δεν θα δημιουργηθεί  μπλέξιμο στα μαλλιά μας.
 
Τα extensions με κόλληση κερατίνης, πρέπει να έχουν ένωση από 100% γνήσια κερατίνη η
οποία είναι φυσικό συστατικό της ανθρώπινης τρίχας και προστατεύει πλήρως τη δομή της και συνιστώνται για το καλύτερο αισθητικό αποτέλεσμα.
Μπορούμε ακόμα και να κάνουμε βαφή στα μαλλιά μας φορώντας extensions αλλά μόνο σε περίπτωση που θέλουμε να σκουρύνουμε το χρώμα και όχι να το ανοίξουμε
Υπάρχουν πάρα πολύ καλές εταιρείες στην Ελληνική αγορά, με πλούσια γκάμα και άριστη ποιότητα όπου μπορούμε να προμηθευτούμε extensions

Αντέχουν στο χρόνο και δεν καταστρέφουν την τρίχα.
Το μόνο που χρειάζεται μετά την εφαρμογή είναι να ακολουθήσουμε τις οδηγίες  συντήρησης και φροντίδας που θα μας δώσει ο στυλίστας μας
Με τα φυσικά extensions δεν προστίθενται στα μαλλιά  μας σιλικόνες ή άλλες χημικές ουσίες.
Αυτό σημαίνει ότι μπορούμε πλέον να απολαύσουμε καθαρά και χωρίς χημικές ουσίες μαλλιά που θα διαρκέσουν έως 6 μήνες (Ανάλογα με τον τύπο εφαρμογής).
 Λόγω της ποιοτικής διαδικασίας βαφής, τα extensions διατηρούν άριστα το χρώμα τους χωρίς σχεδόν καθόλου ξεθώριασμα.
Τα extensions μπορούν να είναι ίσια, σπαστά, σγουρά, βίδα, αφρό. Διατίθενται σε φυσικές αποχρώσεις καθιστώντας αόρατη την επιμήκυνση αλλά και σε fancy μοντέρνα χρώματα  μονόχρωμα, δίχρωμα η και περισσότερα. Η επιλογή των χρωμάτων γίνεται από μια μεγάλη ποικιλία αποχρώσεων. Ανταύγειες και δυνατότητα επιλογής μήκους επιτρέπουν καταπληκτικές κομμωτικές δημιουργίες.

Επίσης για να γνωρίζουμε υπάρχουν extensions με διάφορες εφαρμογές τοποθέτησης:
•    Με εφαρμογές Laser - ψυχρή κόλληση.
•    Με εφαρμογές θερμοκολητικής κερατίνης.
•    Αόρατο extension - για λεπτά και ευαίσθητα μαλλιά με μαλακή κερατίνη.
•    Με πλακέ τοποθετήσεις.
•    Στρογγυλές κλασσικές και στρογγυλές μίνι-μίνι τοποθετήσεις.
•    Rings  (κρικάκια) για πολύ εύκολη τοποθέτηση και αφαίρεση.
•    τοποθετούνται χωρίς μηχανήματα χρειαζόμαστε μόνο μια πένσα (κρικάκια με φυσικά μαλλιά).

Τα extensions με φυσική τρίχα, μας  επιτρέπουν να μακρύνουμε τα μαλλιά μας, να δώσουμε όγκο, να κάνουμε  ανταύγειες και να χτενίσουμε τα μαλλιά μας γρήγορα. Αμέτρητες λύσεις που τονίζουν τα ιδιαιτέρα χαρακτηριστικά της κάθε γυναίκας, χωρίς όριο ηλικίας.

 

Ζητήστε πληροφορίες σήμερα, στέλνοντας μήνυμα με την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας, ή επικοινωνήστε με την σχολή μας στο 2118001005 για μια πιο ολοκληρωμένη ενημέρωση.

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Για οποιαδήποτε πληροφορία επικοινωνήστε μαζί μας.
211 8001005 2118001005

Στείλτε το μήνυμα σας

 

BEAUTY MASTER

Νικ. Πλαστήρα 29 Νέα Ερυθραία ΤΚ 14671 Τηλ. 2118001005